Pamiętaj: VERDIN HEPATIXX warto wziąć pod uwagę

Zauważmy VERDIN HEPATIXX jest jednym z tych produktów do opisania. Sprawmy tak, by opisać go więc. Owa charakterystyka nie będzie zbyt długa.
Układ pokarmowy to tzw. system połączonych ze sobą organów służących zapewnieniu dostarczania organizmowi odpowiedniej ilości tlenku wodoru i substancji odżywczych.
  Skład

Skład (w przeliczeniu na maksymalną porcję do spożycia w ciągu dnia – 4 saszetki):

Korzeń mniszka lekarskiego (Taraxacum officinale) 3,02g

Liść miety pieprzowej (Mentha piperita) 2,56g

Kłącze ostryża jawajskiego (Curcuma xanthorrhiza) 1,51g

Witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny) 0,21mg (15%*)

Witamina B1 (monoazotan tiaminy) 0,16mg (15%*)

*% realizacji Zalecanego Dziennego Spożycia

  Sposob użycia

Zalać saszetkę wrzącą wodą (200ml) i zaparzać pod przykryciem 5-10 minut.
Dorośli – zaleca się picie do 4 filiżanek naparu dziennie.
Żółte zabarwienie saszetki może być spowodowane obecnościa ostryża jawajskiego.

  Ostrzeżenia
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia (4 saszetek). Nie zaleca się stosowania preparatu poprzez kobiety w ciąży albo karmiace piersią.
  Opis

VERDIN HEPATIXX herbatka suplement diety to także specjalistyczna pomoc dla wątroby w przyjemnej i smacznej formie.
Jako jedyna herbatka na rynku zawiera innowacyjne połączenie mniszka lekarskiego, miety i ostryża jawajskiego z witaminami z grupy B, które skutecznie wspomaga pracę watroby, m.in.:

funkcję detoksykacyjna,

zdolność do samoregeneracji,

fizjologiczne przemiany cholesterolu,

wytwarzanie i wydzielanie żólci.

Jest polecana jako uzupelnienie kuracji tabletkami na wątrobę.

System pokarmowy można rzec składa się z zrożnicowanych fragmentów : jelit, wątroby, żołądka, i trzustki, które wszystkie spełniają role. Salmonella. W Polsce nadal najczęstszą przyczyną zatruć pokarmowych może być salmonella, która powinny być zakażone: mieso, jajka, mleko i jego przetwory. Salmonella najlepiej rozwija się w produktach rozdrobnionych np.: sałatkach, mielonym mięsie, majonezie. Źródłem salmonelli może być człek albo zwierzę, np. drób – będacy nosicielami owych bakterii. Nosicielstwo salmonelli wykrywa sie poprzez wykonanie badania bakteriologicznego kalu osob podejmujących pracę przy produkcji i sprzedaży żywności. Badanie to również zleca się też pracownikowi, skoro leczony był z powodu zatrucia pokarmowego.
System pokarmowy wypełnia ważną rolę w ustroju. Bez niego zabrakloby energii. Pokarm przesuwany może być do żołądka. Błona śluzowa tego organu odpowiedzialna może być za wydzielanie soku żołądkowego, w którego skład wchodzą: kwas solny i pepsyna. Pokarm ulega dalszemu strawieniu, a następnie zostaje przesunięty do jelita cienkiego. Jelito cienkie wydziela sok jelitowy, a również do jelita wydzielane są: żólć produkowana w wątrobie i sok trzustkowy produkowany w trzustce. Pokarm podlega dalszemu trawieniu. Strawiony pokarm może ulec wchłonieci proces ów odbywa się glównie w jelicie cienkim. W jelicie grubym wchłaniane sa: woda i sole mineralne.

Reklamy

One thought on “Pamiętaj: VERDIN HEPATIXX warto wziąć pod uwagę

  1. Ostatnio znajoma próbowała Verdin ale nie bardzo mam informacje czy na sobie bezpośrednio czy dała koledze ;-). Nie liczy się. O czym innym chcę napisać. Moim zdaniem, a tak naprawdę jej nie jest takie znowu najgorsze, ale myślę że każdy musi na swoje ryzyko posprawdzać.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s